Antivirusgoedkoop.nl

Verzending & Levering
Antivirusgoedkoop.nl zorgt voor een snelle verzending en levering van haar producten. Als u online een bestelling plaatst zal deze digitaal geleverd worden aan het opgegeven e-mail adres.
Wanneer uw betaling is ontvangen wordt de bestelling meteen verstuurd.
Bestellen
U kunt een product gemakkelijk en snel bestellen op Antivirusgoedkoop.nl. Bekijk het assortiment en maak uw keuze uit de producten die worden aangeboden. Wanneer u op een bepaald merk klikt komen de producten van het desbetreffende merk tevoorschijn. U kunt nu een keuze maken in welk product u wilt bestellen en afrekenen via de ''Checkout'', u kunt altijd uw producten bekijken in uw winkelwagen.
Als u wilt afrekenen gaat u naar de ''Checkout'' en kiest u een optie om te betalen, dit kan via IDeal, overschrijving of creditcard.
Betaling, Prijzen & Aanbiedingen
Uw betaling kunt u veilig, makkelijk en snel op uw eigen manier doen. Via de ''Checkout'' kunt u een optie kiezen op welke manier u wilt betalen. De laagste prijzen voor uw antivirus vindt u op Antivirusgoedkoop.nl! Houdt de aanbiedingen in de gaten voor nog scherpere prijzen, producten die in de promo staan zijn extra voordelig.
Als u in bezit bent van een kortingsbon kunt u deze gebruiken wanneer u gaat afrekenen, u vult dan uw kortingscode in en de prijs zal gelijk worden aangepast.
Vragen & Support
Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u via ''Contact'' het contactformulier invullen wij streven er naar om binnen 1 werkdag een respons te geven. U kunt ook proberen om contact met ons te krijgen via de ''Livesupport''